2021. szeptember 10. - Mesterséges intelligencia az egészségügyben: dilemmák és lehetőségek - Hibrid előadás és műhelyvita

Mesterséges intelligencia az egészségügyben: dilemmák és lehetőségek

Hibrid előadás és műhelyvita

Időpont: 2021. szeptember 16. (csütörtök), 14:00 – 15:30

Helyszín: TK JTI Tárgyalóterem, T.0.25, illetve online Zoom-on

 

Amit el lehet mondani a témáról előzetesen, az a címben jól tükröződik. A MI az egészségügyben egy olyan fejlődési területe a technológiának, ahol nagyon soksíkú a szabályozás, nagyon magas a kockázat és az ezzel járó felelősség, mindazonáltal hatalmas előnyére szolgálhat az emberiségnek. Minden bizonnyal jogi elvek találkozásából, az egyes érdekellentétek ütközéséből fog a végén kialakulni a MI fejlődésének az útja ezen a területen, ami soha nem látott perspektívákkal kecsegtet.

 
Előadó: Zorkóczy Miklós ügyvéd, a Budapesti Corvinus Egyetem vendégelőadója és szemináriumvezetője, az ELTE JTI egészségügyi szakjogász képzésének végzős hallgatója. Az utóbbi években jogi tanácsadóként is működött az egészségügy területén. Az ehhez szükséges ismereteket, a MI egészségügyben történő gyakorlati alkalmazását az EIT Health képzési programja keretében – a GE Healthcare bevonásával – szerezte meg.

 

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát jelezze az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/641ug6YmyGTW61Lc7

Az esemény Zoom linkjét a regisztrált résztvevőknek egy külön e-mailben küldjük.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy rendezvény védettségi igazolvánnyal látogatható, melyet kollégáink ellenőrizni fognak. A létesítménygazdálkodás pedig továbbra is kéri a maszkhasználatot a közös terekben.